Samverkan 

Blekinge Tekniska Högskola arbetar tillsammans med det omgivande samhället för att skapa tillväxt och välfärd både regionalt,nationellt och internationellt. Vi  kan genom samarbete skapa nya produkter, tjänster och idéer, höja kompetensnivån och utveckla verksamheter. 

samverkan1

Kontaktvägar för dig

Det finns mycket som BTH kan erbjuda aktörer i vår omgivning. Men många gånger kanske det behövs en direkt kontakt med en enskild lärare eller forskare för att precisera hur vi kan samverka för att skapa ömsesidig nytta. Kontakta oss så förmedlar vi din fråga eller idé till rätt person inom BTH!

För att öka våra möjligheter att bättre hjälpa dig att hitta rätt resurs inom BTH, har vi grupperat våra erbjudanden efter olika områden i din verksamhet där vi bedömer att du kan dra nytta av de kunskaper och resurser som finns inom BTH.

Våra olika resurser

Nedanstående beskrivningar av de områden där vi tror oss kunna bistå dig, kan förhoppningsvis göra det enklare för dig att hitta rätt väg in till BTH:s resurser och samtidigt ge dig en uppfattning om vad BTH har att erbjuda.

Ytterligare information om olika former av samverkan hittar du dessutom via länkarna i vänstermarginalen.

pil som pekar mot menyalternativ

personalforsorjning kompetensutveckling
innovation_och_utveckling marknadsforing
kontakter_och_natverk  

 

Share Dela
Redigera